KenMasters |
Τι γίνεται παίδες;
Λοιπόν, χωρις πολλά λόγια, ξέρω ότι πολλοί απο σας δεν ακούν σχεδόν καθόλου Ελληνικό Ροκ(όπως κι εγώ αλλά σας καλώ να συζητήσουμε πάνω στα σπούδεότερα Ελληνικά συγκροτήματα:
Ποιο πιστεύετε οτι έκανε τη διαφορά?
Και αν πρέπει να πω πρώτα εγώ τη γνώμη μου: οι Τρύπες . Αν και τώρα τελευταία μου αρέσει παρα πολύ ενα Σαλονικιοτικο Ska Reggae Punk group:
oi Skaribas...
|
Τι γίνεται παίδες;
Λοιπόν, χωρις πολλά λόγια, ξέρω ότι πολλοί απο σας δεν ακούν σχεδόν καθόλου Ελληνικό Ροκ(όπως κι εγώ αλλά σας καλώ να συζητήσουμε πάνω στα σπούδεότερα Ελληνικά συγκροτήματα:
Ποιο πιστεύετε οτι έκανε τη διαφορά?
Και αν πρέπει να πω πρώτα εγώ τη γνώμη μου: οι Τρύπες . Αν και τώρα τελευταία μου αρέσει παρα πολύ ενα Σαλονικιοτικο Ska Reggae Punk group:
oi Skaribas...
|
|
Posted: May 15, 2008 9:01 PM - Quote - Report! |
 |
 SorrowHarvester |
Παπακωνσταντινου ωσ πρωτοπορος αλλα κατα τη γνωμη μου οι πυξ λαξ εκαναν τη μεγαλη αλλαγη(btw ακουω ελληνικο ροκ |
Παπακωνσταντινου ωσ πρωτοπορος αλλα κατα τη γνωμη μου οι πυξ λαξ εκαναν τη μεγαλη αλλαγη(btw ακουω ελληνικο ροκ) |
|
Posted: May 16, 2008 10:51 AM - Quote - Report! |
 |
 KenMasters |
SorrowHarvester wrote on May 16th, 2008 at 10:51am : Παπακωνσταντινου ωσ πρωτοπορος αλλα κατα τη γνωμη μου οι πυξ λαξ εκαναν τη μεγαλη αλλαγη(btw ακουω ελληνικο ροκ | ατα τη γνώμη μου π παπακωνσταντινου είναι ένας μινι απατεόνας που πουλάει ψεύτικο σοσιαλισμό στα παιδιά ενώ ο ίδιοσ έχει πιαστεί επ αυτοφόρω στη μύκονο να τη βγάζει σε κλαμπ με γκόμενες...
Οι πυξ λαξ δεν είναι ροκ... |
[QUOTE u='SorrowHarvester' d='2008-05-16 10:51:12']Παπακωνσταντινου ωσ πρωτοπορος αλλα κατα τη γνωμη μου οι πυξ λαξ εκαναν τη μεγαλη αλλαγη(btw ακουω ελληνικο ροκ)[/QUOTE] ατα τη γνώμη μου π παπακωνσταντινου είναι ένας μινι απατεόνας που πουλάει ψεύτικο σοσιαλισμό στα παιδιά ενώ ο ίδιοσ έχει πιαστεί επ αυτοφόρω στη μύκονο να τη βγάζει σε κλαμπ με γκόμενες...
Οι πυξ λαξ δεν είναι ροκ... |
|
Posted: May 16, 2008 4:37 PM - Quote - Report! |
 |
 SorrowHarvester |
Your opinion........................................... ..:| |
Your opinion.............................................:| |
|
Posted: May 18, 2008 1:07 PM - Quote - Report! |
 |
 KenMasters |
yey, just a humble mans oppinion Μα γιατι μιλαω στα Αγγλικα? |
yey, just a humble mans oppinion Μα γιατι μιλαω στα Αγγλικα? |
|
Posted: May 18, 2008 5:26 PM - Quote - Report! |
 |
 Alex Zyka |
Oι Πυξ Λαξ ειναι απ'τα λιγα Ελληνικα γρουπ που δεν με ξενιζουν. Πρεπει εδω να αναγνωρισουμε την μεγαλυτερη συνεργασια Ελληνα τραγουδιστη με μεγαλο ξενο καλλιτεχνη αυτη του Ρακιντζη με τον Ian Gillian, των Deep Purple, στο παλιο αλλα καλο Get Away.
Tα rock ελληνικα τραγουδια που εκαναν την μεγαλυτερη διαφορα ειναι πιστευω τα εξης:
1) Ποσο σε θελω-Τερμιτες
Χωρις πολλα πολλα θα'λεγα πως αμα αυτη τη ροκ μπαλαντα την ελεγε γνωστος αγγλοαμερικανος καλλιτεχνης θα γινοταν διεθνης επιτυχια.
2)Δον Κιχωτης - Δυτικες Συνοικιες
Το αγαπημενο μου. Υποδειγμα ροκ συνθεσης και δομης με στιχους που εκφραζουν ολους τους νεους και ενα tapping σολο που θα εκανε τον Van Halen να τρεχει για τα λεφτα του. |
Oι Πυξ Λαξ ειναι απ'τα λιγα Ελληνικα γρουπ που δεν με ξενιζουν. Πρεπει εδω να αναγνωρισουμε την μεγαλυτερη συνεργασια Ελληνα τραγουδιστη με μεγαλο ξενο καλλιτεχνη αυτη του Ρακιντζη με τον Ian Gillian, των Deep Purple, στο παλιο αλλα καλο Get Away.
Tα rock ελληνικα τραγουδια που εκαναν την μεγαλυτερη διαφορα ειναι πιστευω τα εξης:
1) Ποσο σε θελω-Τερμιτες
Χωρις πολλα πολλα θα'λεγα πως αμα αυτη τη ροκ μπαλαντα την ελεγε γνωστος αγγλοαμερικανος καλλιτεχνης θα γινοταν διεθνης επιτυχια.
2)Δον Κιχωτης - Δυτικες Συνοικιες
Το αγαπημενο μου. Υποδειγμα ροκ συνθεσης και δομης με στιχους που εκφραζουν ολους τους νεους και ενα tapping σολο που θα εκανε τον Van Halen να τρεχει για τα λεφτα του. |
|
Posted: May 18, 2008 6:48 PM - Quote - Report! |
 |
 KenMasters |
Alex Zyka wrote on May 18th, 2008 at 6:48pm : Oι Πυξ Λαξ ειναι απ'τα λιγα Ελληνικα γρουπ που δεν με ξενιζουν. Πρεπει εδω να αναγνωρισουμε την μεγαλυτερη συνεργασια Ελληνα τραγουδιστη με μεγαλο ξενο καλλιτεχνη αυτη του Ρακιντζη με τον Ian Gillian, των Deep Purple, στο παλιο αλλα καλο Get Away.
1) Ποσο σε θελω-Τερμιτες Χωρις πολλα πολλα θα'λεγα πως αμα αυτη τη ροκ μπαλαντα την ελεγε γνωστος αγγλοαμερικανος καλλιτεχνης θα γινοταν διεθνης επιτυχια.
2)[b]Δον Κιχωτης - Δυτικες Συνοικιες Το αγαπημενο μου. Υποδειγμα ροκ συνθεσης και δομης με στιχους που εκφραζουν ολους τους νεους και ενα tapping σολο που θα εκανε τον Van Halen να τρεχει για τα λεφτα του. | [/b]   |
[QUOTE u='Alex Zyka' d='2008-05-18 18:48:58']Oι Πυξ Λαξ ειναι απ'τα λιγα Ελληνικα γρουπ που δεν με ξενιζουν. Πρεπει εδω να αναγνωρισουμε την μεγαλυτερη συνεργασια Ελληνα τραγουδιστη με μεγαλο ξενο καλλιτεχνη αυτη του Ρακιντζη με τον Ian Gillian, των Deep Purple, στο παλιο αλλα καλο Get Away.
1) Ποσο σε θελω-Τερμιτες Χωρις πολλα πολλα θα'λεγα πως αμα αυτη τη ροκ μπαλαντα την ελεγε γνωστος αγγλοαμερικανος καλλιτεχνης θα γινοταν διεθνης επιτυχια.
2)[b]Δον Κιχωτης - Δυτικες Συνοικιες Το αγαπημενο μου. Υποδειγμα ροκ συνθεσης και δομης με στιχους που εκφραζουν ολους τους νεους και ενα tapping σολο που θα εκανε τον Van Halen να τρεχει για τα λεφτα του.[/QUOTE][/b] :) :haha: |
|
Posted: May 19, 2008 7:35 AM - Quote - Report! |
 |
 Alex Zyka |
Λέω εύκολα σ' αγαπώ μα ποτέ μου δεν τα πιστεύω Είμαι παιδί ρομαντικό μα ότι αγγίζω το καταστρέφω
Ροκάρει μέσα μου ο πειρασμός σαν έρθει η νύχτα στο ρυθμό του χορεύω νιώθω αδύναμος τρωτός Στα ring της μοναξιάς χαροπαλεύω
Δεν είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ ο μολυβένιος σου στρατιώτης Δεν είμαι εγώ, δεν είμαι εγω αυτό που έψαχνες να βρεις Είμαι απλά είμαι απλά ένας ακόμα Δον Κιχώτης που ζεί στον κόσμο του και να τον νιώσεις δεν μπορείς
Σε πολιτείες από καπνό περιπλανιέμαι κάθε βράδυ αυτοεξόριστος να ζω σ'ένα ατέλειωτο σκοτάδι Κουραστηκα να ακροβατώ ανάμεσα στο ψέμα την αλήθεια Βαρέθηκα να προταγωνιστώ μια ζωή σε παραμύθια
Δεν είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ ο μολυβένιος σου στρατιώτης Δεν είμαι εγώ, δεν είμαι εγω αυτό που έψαχνες να βρεις Είμαι απλά είμαι απλά ένας ακόμα Δον Κιχώτης που ζεί στον κόσμο του και να τον νιώσεις δεν μπορείς
|
Λέω εύκολα σ' αγαπώ μα ποτέ μου δεν τα πιστεύω Είμαι παιδί ρομαντικό μα ότι αγγίζω το καταστρέφω
Ροκάρει μέσα μου ο πειρασμός σαν έρθει η νύχτα στο ρυθμό του χορεύω νιώθω αδύναμος τρωτός Στα ring της μοναξιάς χαροπαλεύω
Σε πολιτείες από καπνό περιπλανιέμαι κάθε βράδυ αυτοεξόριστος να ζω σ'ένα ατέλειωτο σκοτάδι Κουραστηκα να ακροβατώ ανάμεσα στο ψέμα την αλήθεια Βαρέθηκα να προταγωνιστώ μια ζωή σε παραμύθια
|
|
Posted: May 19, 2008 7:06 PM - Quote - Report! |
 |
 KenMasters |
Se parakalo. pes oti kaneis plaka!!!!!!!1 se parakaloooooooooooooooo |
Se parakalo. pes oti kaneis plaka!!!!!!!1 se parakaloooooooooooooooo |
|
Posted: May 19, 2008 7:30 PM - Quote - Report! |
 |
 SorrowHarvester |
μην εισαι τοσο απολυτος,ο καθε ενας εχει τις προτιμησεις του. |
μην εισαι τοσο απολυτος,ο καθε ενας εχει τις προτιμησεις του. |
|
Posted: May 20, 2008 5:25 PM - Quote - Report! |
 |
 Kimonas |
kalomoira kai gorgoroth |
kalomoira kai gorgoroth |
|
Posted: May 21, 2008 10:35 AM - Quote - Report! |
 |
 SorrowHarvester |
συμφωνω^ |
συμφωνω^ |
|
Posted: May 21, 2008 1:42 PM - Quote - Report! |
 |
 KenMasters |
λοιπον για να θεσουμε το θεμα σε νεεσ βασεις, το καλ'υτερο ελληνικο ροκ τραγουδι των τελευταίων ετών είναι η Πίπα της ειρήνης...
πολύ sixties αφού διαχειρίζεται το θέμα του σεξ και της ειρήνησ (make love not war)
σε ένα και μοναδικό στοίχο...
είναι αξιοθαύμαστο... |
λοιπον για να θεσουμε το θεμα σε νεεσ βασεις, το καλ'υτερο ελληνικο ροκ τραγουδι των τελευταίων ετών είναι η Πίπα της ειρήνης...
πολύ sixties αφού διαχειρίζεται το θέμα του σεξ και της ειρήνησ (make love not war)
σε ένα και μοναδικό στοίχο...
είναι αξιοθαύμαστο... |
|
Posted: May 23, 2008 6:20 AM - Quote - Report! |
 |
 SorrowHarvester |
+99.9^ |
+99.9^ |
|
Posted: May 23, 2008 2:55 PM - Quote - Report! |